brabant vlag case In opdracht van Provincie Noord Brabant verrichtte Brandaris Placemarketing een onderzoek onder steden en regio's in Brabant naar wensen voor samenwerking in de profilering en branding van Brabant.

In opdracht van Provincie Brabant verrichtte Brandaris Placemarketing een verkennend onderzoek onder steden en regio's in Brabant naar wensen voor samenwerking in de profilering en branding van Brabant. Een tweede doel was onderzoek naar  thema's en activiteiten die door steden en regio's worden ingezet. Regio's en steden die hierin zijn betrokken, zijn onder andere Brainport, West Brabant, TOP Brabant, Midpoint, Eindhoven, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Helmond, Oss, Uden, Veghel.

Versterking van de economie wordt
verkregen door bundeling van krachten en flexibiliteit
in kansrijke economische clusters en het leggen van
verbindingen tussen verschillende clusters. Kans
rijke
economische clusters in Brabant zijn maintenance,
logistiek, agro
food, life sciences, pharma, automotive
verkregen door bundeling van krachten en flexibiliteit in kansrijke economische clusters en het leggen van verbindingen tussen verschillende clusters. Kansrijke economische clusters voor Brabant zijn: maintenance, logistiek, agro-food, life sciences, pharma, automotive design en high tech. Zie ook hieronder de afbeelding uit De Agenda van Brabant .
brabant regio's.jpg