rondom het zwaanshals case De marketing en branding van Rondom het Zwaanhals draait om de thema's Food, Fashion & Design. Het gebied is onderdeel van Het Oude Noorden in Rotterdam.

Brandaris presenteerde op 6 maart 2014 een workshop over samenwerken met de marketing en branding van het gebied Rondom het Zwaanshals. Dit gebied kenmerkt zich door de thema's Food, Fashion & Design en ligt in Het Oude Noorden van Rotterdam.

Rondom het Zwaanshals is een initiatief van de deelgemeente Rotterdam Noord en Havensteder. Samen hebben zij hun krachten gebundeld om dit nostalgische stukje Oude Noorden in een nieuwe jas te steken. Daarbij wordt het thema food, fashion en design gebruikt voor winkeliers. Met als gevolg dat er steeds meer nieuwe winkeliers met hun unieke speciaalzaken naar dit gebied trekken. Vintage meubels en mode, sieraden, kunst en design, culinaire verrassingen en dagverse ingrediënten, het is allemaal op korte loopafstand van elkaar te vinden. Het rondje Zwaanshals-Zaagmolendrift-Zaagmolenkade-Noordplein is gemakkelijk en snel te bereiken vanuit het centrum. Voor meer informatie over Rondom het Zwaanshals, kijk op www.rondomhetzwaanshals.nl.